Exclusieve huidverzorging met respect voor de natuur. Onze geavanceerde huidverzorgingsmerken zijn ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke technologieën in perfecte synergie en met respect voor de natuur. Zo zijn al onze producten proefdiervrij. Waardevolle ingrediënten uit de Dode Zee, natuurlijke plantenextracten, aromatische oliën en de meest nieuwe werkstoffen uit de Zwitserse biotechnologie creëren, naast een gezonde, stralende en langdurig jeugdige huid, tevens een gevoel van wellness en totale well-being! Een intensieve huidverzorgingslijn, verrijkt met de meest geavanceerde ingrediënten die ervoor zorgen dat de huid optimaal beschermd, gevoed en gehydrateerd wordt. Natuurlijke Dode Zeemineralen en het algenextract Polymarine voorzien de huid van essentiële vitaminen en mineralen. Mineraalrijk Dode Zeewater, natuurlijke ontstekingsremmers, Hyaluronzuur, Bernagie olie beschermen de natuurlijke vochthuishouding van de huid en vertragen het verouderingsproces. Onderstaande producten zijn in de salon verkrijgbaar.

Xminerals

Xminerals
(Xminerals-lijn combineert de waardevolle en therapeutische eigenschappen van de Dode Zee als belangrijkste basis voor een langdurig jeugdige én gezonde huid. Een lijn met geavanceerde, synergetische producten op basis van Dode Zeemineralen De Xminerals-lijn bestaat uit synergetische producten op basis van Dode Zeemineralen, welke zijn gecombineerd en verrijkt met natuurlijke, aromatische plantenextracten. De formules

GIGI cosmetic

gigi
(De producten van GIGI Cosmetic Laboratories zijn samengesteld uit werkstoffen die gelijkwaardig zijn aan de huid en welke zijn getest door de meest prestigieuze dermatologische instituten ter wereld. Er is hierbij een keuze uit meerdere lijnen, te weten bij de behandeling van acne (GIGI Derma Clear), op basis van krachtige antioxidanten( GIGI Vitamine E), effectieve Anti-Aging (GIGI Retinol Forte) en voor een optimale bescherming van de huid tegen UV-straling (GIGI Sun Care).

Mineral Care

mineralcare
Deze lijn is ontwikkeld op basis van de weldadige rijkdom van de Dode Zee, de grootste natuurlijke SPA ter wereld. De lijn combineert natuurlijke Dode Zeemineralen, algen en hoogwaardige aromatische essenties uit de plantenwereld. Deze waardevolle werkstoffen komen samen in een ruim assortiment van kwalitatief hoogwaardige huidverzorgingsproducten voor zowel de huid van mannen als vrouwen.

ULTIMA skin care

ULTIMA skin care
De geavanceerde ULTIMA-lijn is het resultaat van uitgebreid Zwitsers wetenschappelijk onderzoek en de toepassing van actieve peptiden. In combinatie met de meest nieuwe inzichten op het gebied van natuurlijke, intensief huidverbeterende ingrediënten, heeft dit geleid tot een reeks synergetische producten. Stuk voor stuk zijn deze gericht op het genereren van ULTIEME zichtbare én voelbare huidverbetering!